DET HAR FOLK SAGT

"DET ER EN KUNST AT LAVE ET INTERVIEW SÅ LÆSERNE FØLER, DE ER TIL STEDE.DEN KUNST MESTRER JANNIE FJORDSIDE FRA LOKALAVISEN UGE-NYT FREDENSBORG. HUN LADER 84-ÅRIGE ELISABETH FRA FREDENSBORG FORTÆLLE OM SIT OPLEVELSESRIGE LIV - GLÆDER OG SORGER - OG IKKE MINDST HVORDAN HJEMMEHJÆLPEREN KENNETH, EFTER AT HAVE MØDT ELISABETH OG HØRT HENDE FORTÆLLE OM SIT LIV, SELV STARTER SOM SELVSTÆNDIG HJEMMEHJÆLPER OG BEGYNDER AT HOLDE FOREDRAG OM 'DEN USYNLIGE HJÆLP'."

DOMMERKOMITÉEN / UGEAVISERNES ÅRSPRIS 2015 (SØLV)

“HOLD NU KÆFT, JANNIE! DET ER DEN BEDSTE, DEN MEST RØRENDE OG DEN MEST RESPEKTFULDE KARAKTERISTIK, DER NOGENSINDE ER SKREVET OM MIG. JEG MENER DET! OG SÅ ER DEN HAMRENDE VELSKREVET."

BOSSE HALL CHRISTENSEN / MUSIKER, TEKSTFORFATTER OG FORFATTER

"EN TALENTFULD, LYDHØR, FORNEMMENDE JOURNALIST MED RESPEKT FOR SINE MANGFOLDIGE OPGAVER. DET ER OVERRASKENDE OG INSPIRERENDE AT LÆSE HENDES SYN PÅ OG FORNEMMELSE FOR VORES UDSTILLINGER PÅ MUSEET - PÅ KUNSTEN - OG OPLEVE HENDES FORMIDLING TIL DEN BREDE LÆSERSKARE."

BRITTA SCHADE / PRESSEMEDARBEJDER / LOUISIANA - MUSEUM OF MODERN ART (2016)

"JEG VIL GERNE TAKKE DIG FOR DEN TID, DU HAR VÆRET PÅ UGENYT. DU HAR PÅ FAIR VIS GRAVET DIG NED I PROBLEMSTILLINGER OG GENGIVET DEM PÅ EN - FOR OS POLITIKERE FAIR OG KONSTRUKTIV MÅDE, SÅ LÆSERNE ER BLEVET BERIGET."

THOMAS ELGAARD / BYRÅDSMEDLEM / FREDENSBORG KOMMUNE (2016)